Gratis Health Check

Het is mogelijk om, als cliënt, uw familieleden, vrienden of collega’s kennis te laten maken met de Traditionele Chinese Geneeskunde door een GRATIS Health Check van 10 minuten in de vorm van een polsslag- en tongdiagnose.  Graag wel een afspraak maken!

Zorgverzekeraars en vergoedingen

Voor details, extra en/of meer actuele informatie over vergoedingsregelingen op basis van uw persoonlijke aanvullende verzekering, moet u zich wenden tot uw eigen zorgverzekeraar.

LET OP. Er kan geen enkele vorm van aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaard worden met betrekking tot wijzigingen van afspraken tussen de Beroepsverenigingen en de zorgverzekeraars en/of wijzigingen van vergoedings-regelingen door de zorgverzekeraars.

Naast de website van NVTCG ZHONG, kunt u ook kijken of uw zorgverzekeraar “alternatieve of complementaire geneeskunde” vergoed, op de websites van Zorgverzekeringswijzer of bij Zorgwijzer.

Tarieven en betalingsvoorwaarden

Alle consultprijzen zijn inclusief materialen in de vorm van: acupunctuurnaalden, watten, alcohol, etherische + massage oliën en het gebruik van handdoeken/lakens.

In de intake zijn inbegrepen het stellen van een polsslag- en tongdiagnose, het uitzoeken en bestellen van Chinese en/of Westerse kruiden, het samenstellen van een voedingsadvies en de administratiekosten.

U wordt vriendelijk verzocht om per PIN per consult te betalen, waarna u een contant factuur ontvangt. Deze factuur kunt u indienen bij uw Zorgverzekeraar.

Indien u niet met PIN betaalt is de betalingstermijn 5 werkdagen. Indien nodig ontvangt u 14 dagen na dit tijdstip een eerste betalingsherinnering. Mocht uw betaling na een eventuele tweede herinnering achterwege blijven, dan kan de inning worden overgedragen aan een incasso-instantie.

Indien u een afspraak niet uiterlijk 24 uur tevoren af heeft gezegd wordt de volledige consultprijs in rekening gebracht.

De kosten van het ontlastingsonderzoek betaalt u zelf rechtstreeks aan het betreffende laboratorium.

Chinese en/of westerse kruiden cq. supplementen kunnen – in overleg met u – door mij bij de leverancier besteld worden. Deze bestellingen worden rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Ook deze bestellingen moet u zelf betalen aan de leverancier, middels een factuur van de leverancier.

Deze facturen kunt u – afhankelijk van uw persoonlijke zorgverzekering – eventueel ook bij uw Zorgverzekeraar indienen. Of deze vergoed worden, is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

 • Intake gesprek
  € 75Duur 90 min
 • Vervolg consult
  € 60Duur 60 min
 • Ontlastingsonderzoek
  € 199
 • Bespreken ontlastingsonderzoek
  € 60Duur 60 min

Huisregels

Wilt u als cliënt s.v.p. kennis nemen van de volgende huisregels:

 • Van u als cliënt wordt verwacht, dat u de persoonlijke hygiëne regels in acht neemt en zorgt voor een goede lichaamsverzorging.
 • Er mag niet gerookt worden binnen de praktijk.
 • Praktijk TAI SHAN is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.
 • Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over het verloop van uw behandeling, dan vraag ik u om mij dit direct te melden. Mochten u en ik niet samen in staat zijn om tot een oplossing van uw klacht te komen, dan kunt u vervolgens uw klacht indienen bij mijn Beroepsvereniging NVTCG ZHONG.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Acupunctuur Praktijk Tai Shan is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) voor de verwerking van Patiënteninformatie, waarmee is voldaan aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wpb). Dat betekent verder dat ik de verwerking van uw gegevens op een juiste en volledige wijze uitvoer en gehouden ben aan de overige bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Per behandeling registreer ik uw medische en administratieve gegevens. Deze registratie valt binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van mei 2018. Er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met uw gegevens en zonder uw toestemming mogen deze gegevens niet doorgegeven worden aan derden. Zie ook de Privacy-verklaring, elders op deze website.

Vul het formulier in voor een intake gesprek


Klik hier voor het formulier